Kom in jouw kracht!

Kracht in je lichaam, rust in je hoofd & groei in je leven

Diensten

Bekijk hier welke dienst het beste bij jou past

Hallo, ik ben Loek.
Coach, trainer & docent.

Ik begeleid mensen met het behalen van verschillende doelen in hun leven, op zowel fysiek, mentaal, sociaal, emotioneel als spiritueel gebied. Waar kan ik jou mee helpen?

Al sinds jongs af aan ben ik gefascineerd door de mens, of het nu gaat om het menselijk lichaam, het brein, gedragspatronen – ik wil alles weten over hoe mensen functioneren. Vanuit deze passie heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Na het behalen van de Master Human Movement Sciences, specialisatie Sportpsychologie (Vrije Universiteit) merkte ik dat mijn klanten meer begeleiding nodig hadden dan alleen het fysieke gezondheidsgebied. Daarom ben ik mij gaan specialiseren in andere gezondheidsgebieden, namelijk mentale en emotionele gezondheid, en later ook het sociale en spirituele gezondheidsgebied (o.a. Master NLP, Coach Intensive, Professionele Communicatie).

Mensen meer in hun kracht zetten, en daardoor zelf ook in mijn kracht staan.

Dat is toch het mooiste wat er is.

Loek Mighelbrink

Onze diensten

Bekijk welke dienst het beste bij jou past

coaching

Coaching
Coaching

Voor organisaties en particulieren: Tijdens het 1-op-1 coachingstraject gaan we samen op ontdekkingstocht om jouw coachdoel te realiseren aan de hand van het verandermodel, wat bestaat uit drie stappen: bewustzijn, mogelijke acties en acties. Een traject om het coachdoel te realiseren bestaat doorgaans uit 5 tot 6 sessies.

Masterclass vitaliteit

Masterclass Vitaliteit

Voor organisaties: Wil jij jouw organisatie en medewerkers in hun kracht zetten? Tijdens de drie uur durende Masterclass Vitaliteit nemen wij jullie mee in alle facetten rondom gezond en optimaal presteren. Bewegen, voeding, slaap, stress, alles wat de organisatie nodig heeft voor vitale en krachtige medewerkers.

Seminar Levenskracht

Seminar Levenskracht

Voor particulieren: Het één-daagse seminar Levenskracht is een interactieve dag vol inspiratie en informatie waar jij jouw krachten gaat (her)ontdekken. Levenskracht een toegankelijke methode voor mensen die aan persoonlijk ontwikkeling willen doen. Jezelf beter leren kennen, erachter komen wat jij belangrijk vindt en dat vervolgens gaan doen.

Pamela van der Pol
Pamela van der Pol
02/11/2023
Bij Loek heb ik een aantal coach sessies gedaan, omdat ik vast liep in mijn huidige werk. Loek heeft mij geholpen terug te gaan naar de basis. Door verschillende oefeningen kwam ik meer over mijzelf te weten. Waardoor ik nu beter weet wat ik wil en kan. Loek neemt alle tijd voor je kunt veilig open je verhaal aan hem kwijt. Dankjewel!
Liam Swan
Liam Swan
26/10/2023
I have been training with Loek for 3 years now and doing so has improved my physical as well as mental wellbeing. He is a very knowledgable coach, keeps training sessions fresh and is always a friendly face to talk to. Working out with him is often the highlight of my week. I can definitely recommend him to help with any goals you wish to achieve
Maik de bruijn
Maik de bruijn
22/10/2023
Na meerdere jaren met Loek te hebben samengewerkt, kan ik zeggen dat hij een gepassioneerde en trainer en coach is die erg begaan is met zijn cliënten. Naast kennis over alle aspecten van sport en beweging weet hij ook veel over gezondheid en voeding. Ik leer nog steeds elke week nieuwe dingen van Loek en kijk elke week weer uit naar een intensieve trainingssessie die mij elke week fysiek en mentaal sterker maakt en mij ook precies genoeg uitdaagt.
Rens Haen
Rens Haen
08/10/2023
Mooie mensen en mooie inzichten op het Levenskracht seminar. Loek heeft een waardevolle aanpak vormgegeven waarmee je met focus en plezier richting je doelen toe kunt werken. Aanrader!
Wessel Dekker
Wessel Dekker
06/10/2023
Geweldige dag gehad op het seminar Levenskracht! Loek laat je letterlijk Levenskracht ervaren. Dikke aanrader, als je opzoek bent om meer uit je leven te halen en persoonlijke ontwikkeling op een laagdrempelige manier wilt ervaren. Het seminar is heel praktisch, diepgaand, maar ook met de nodige humor beleef je een dag vol energie. Je komt meer te weten over jezelf, waar je heen wilt gaan en je verbind echt een volledige dag met jezelf, maar ook met gelijkgestemden. De fysieke workout, ademsessie en het ijsbad waren ook een fantastische ervaring. Kortom: Aanrader en ervaar het zelf!
Marloes Stronks
Marloes Stronks
05/10/2023
De seminar was een hele inspirerende en waardevolle dag, waarbij ik zowel op fysiek als persoonlijk vlak mooie en leerzame ervaringen heb mogen opdoen.
Daan Duijvestijn
Daan Duijvestijn
04/10/2023
Ik heb een hele waardevolle dag gehad bij Loek zijn Levenskracht seminar. Vol energie en nieuwe ideeën terug naar huis gereden. Bedankt Loek!
valesca nieuwenhuis
valesca nieuwenhuis
04/10/2023
Afgelopen zondag heb ik de seminar ''Levenskracht'' bijgewoond onder begeleiding van Loek. Ik zou je zeker aanraden om mee te doen wanneer je voor een belangrijke koerswijziging in je leven staat, dit seminar kan je extra inzichten geven in wat voor jou belangrijk is in deze situatie en welke stappen je moet ondernemen om hier te komen. Een goede stok achter de deur dus! Daarnaast, de dynamiek van de verschillende mensen aanwezig maakte het een gezellige middag waar ik veel energie en inspiratie uit heb gehaald. Dankjewel Loek - je bent hier geknipt voor! Groetjes, Valesca
David da Silva Rosa
David da Silva Rosa
03/10/2023
Loek heeft mij goed kunnen helpen bij het opstellen van doelen en een planning voor mijn onderneming. Loek communiceert super, is betrokken, en heeft het hart op de goede plek. Dankjewel!
Rob Boonman
Rob Boonman
05/07/2023
Het was een inspirerende en leerzame workshop!

Podcast

Levenskracht

Heb jij de podcast Levenskracht al beluistert? Elke aflevering gaat Loek het gesprek aan met een inspirerende gast over het realiseren van een krachtig leven. Te beluisteren via jouw favoriete podcastkanaal.

Podcast

Levenskracht

Heb jij de podcast Levenskracht al beluistert? Elke aflevering gaat Loek het gesprek aan met een inspirerende gast over het realiseren van een krachtig leven. Te beluisteren via jouw favoriete podcastkanaal.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste tips, inspiratie en adviezen van Loek.