Wie is Loek?

Na het behalen van mijn master Bewegingswetenschappen ben ik volledig bezig met mijn grote passie: Het zowel fysiek als mentaal sterker maken van zoveel als mogelijk mensen.

Zelf ben ik al jarenlang bezig met het fysiek en mentaal sterker worden en probeer ik elke dag een ietsjes betere versie van mijzelf te worden. Dit gaat met vallen en opstaan, en nog een keer vallen, en wéér opstaan.

Door middel van het volgen van vele cursussen en opleidingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling en training heb ik steeds meer kennis en ervaring om mijn klanten op een zo goed als mogelijke manier te helpen. 

Door kennis uit verschillende invalshoeken te combineren weet ik de succesformule voor persoonlijke groei en een krachtig leven steeds verder te optimaliseren. Practice what you preach! 

Door de combinatie van zowel het fysiek als mentaal sterker worden, zorg ik altijd dat ik zelf de regie van mijn leven in hand heb. Een sterk lichaam, een sterke geest! 

Zelf ben ik vanaf jongs af aan al fan van elke vorm van bewegen, van hardlopen tot krachttraining, van balsporten tot wielrennen en kitesurfen. Naast sporten houd ik van gezellige avondjes met vrienden en familie, lees ik graag een goed boek en dankzij mijn vriendin Tess fan geworden van reizen en nieuwe plekken ontdekken – het liefst met een gym in de buurt;).

Mijn levensquote: Waar weerstand zit, zit groei”.

Weerstand maakt je sterker, mits je er niet onder gaat lijden. Het is niet voor niks dat er gewichten liggen in de gym. Je hebt weerstand nodig om sterker te worden.

Wees bereid om de weerstand op te zoeken, en je zal er altijd sterker uitkomen. Gegarandeerd! 

We spreken elkaar snel.

Met sportieve groet,

Loek

Het is mijn missie om jou zowel fysiek als mentaal sterker te maken…

Ervaar nu de succesformule voor persoonlijke groei en een krachtig leven!

Ga jij de uitdaging aan?

Share This
× Hoe kan ik je helpen?