Hoe de avondklok in jouw voordeel kan werken

Heel vervelend natuurlijk die avondklok, alleen optimist dat ik ben (soms wel beetje té), probeer ik toch overal het positieve van in te zien

Denken in oplossingen, in plaats van problemen

Een periode in de dag dat je dingen niet doet of mag, daar zijn natuurlijk veel andere effectieve principes op gebaseerd die resultaat kunnen opleveren

Een mooi voorbeeld hiervan is Intermitted Fasting, waar jij bijvoorbeeld tussen 11uur en 19uur wel eet, en om 19uur jouw (eet)avondklok ingaat, tot de volgende dag 11uur.  

Hetzelfde doe ik met internet (met internet?! wat een rare jongen ben jij) , waar ik na 18uur niet meer op het internet zit, tot de volgende dag 12uur (Ook wel Internet Fasting genoemd).

Veel mensen vinden het raar dat ik dat doe, maar het werkt goed  voor mij. En als ik dit niet doe, heb ik minder focus, slaap ik slechter en voel ik mij anders.

Ik wil jou uitdagen om het ook eens anders te doen als jouw omgeving dat doet. Want als je alleen maar achter de kudde aanloopt, loop je altijd in de poep.

Het is interessant om te kijken hoe jij dit principe van iets een bepaalde periode per dag iets niet doen kan toepassen. Als voorbeeld de te keuze maken na 21uur niet meer op jouw telefoon te zitten en in plaats daarvan een boek te lezen.

Met zekerheid kan ik zeggen dat je beter gaat slapen, met een fijner gevoel wakker zal worden en meer energie de dag doorgaat (Niet goed geld terug garantie)

Probeer het eens uit. Om uitzonderlijk te zijn, moet je uitzonderlijke dingen doen.

Succes!

—————————————————————————————————–

Het is mijn missie om jou zowel fysiek als mentaal sterker te maken…

Ervaar nu de succesformule voor persoonlijke groei en een krachtig leven!

Ga jij de uitdaging aan?

Share This
× Hoe kan ik je helpen?