Het stellen van een doel is één, maar het behalen van het doel is vaak een struikelblok voor veel mensen. Weinig overzicht en geen vertrouwen bij het behalen van het doel. Als klanten een doel hebben opgesteld, krijg ik vaak de vraag: Hoe weet ik zeker dat ik mijn doelstelling ga behalen?

De opdracht van de Bubbel kan jou hierbij helpen!

Om jouw doelstelling te bereiken, is het van belang dat jij handelt met acties die jou dichter bij het realiseren van de doelstelling brengen. In deze opdracht genaamd ‘De Bubbel’ teken je een grote ronde cirkel op een papier.

Deze cirkel moet de bubbel voorstellen. In de bubbel zitten actiepunten die jou dichter bij het behalen van jouw doelstelling brengen. Aan de buitenkant van de bubbel zitten ‘duiveltjes’, die met een pijl de bubbel kapot willen prikken. Dus, in de bubbel beschrijf jij elementen zal helpen met het behalen van jouw doelstelling. De bubbel van Loek ziet er als volgt uit:

‘Durf de moeilijke keuzes te maken, en het zal makkelijk worden.
Als je alleen maar de makkelijke keuzes maakt, zal het moeilijk worden.’

Dus noteer als eerste jouw doelstelling, schrijf vervolgens binnen de bubbel die dingen die jou gaan helpen bij het behalen van jouw doelstelling en als laatste buiten de bubbel alle ‘duiveltjes’ die jou verder weg brengen van jouw doelstelling. 

Hieronder in de video leg ik de video van de bubbel nogmaals uit. 

Good luck! 

—————————————————————————————————–

Het is mijn missie om jou zowel fysiek als mentaal sterker te maken…

Ervaar nu de succesformule voor persoonlijke groei en een krachtig leven!

Ga jij de uitdaging aan?

Share This
× Hoe kan ik je helpen?